Plukk dine egne bær

På vår gård tilbyr vi en hyggelig opplevelse med selvplukk av saftige bringebær. Her kan du nyte den friske luften og grønne omgivelser mens du høster dine egne bær rett fra buskene.

overview.png

Hva er selvplukk?

Selvplukk er en flott aktivitet der du får muligheten til å plukke dine egne bringebær direkte fra plantene. Det gir deg en unik sjanse til å komme tett på naturen og oppleve gleden av å høste ferske bær.

Åpningstider og sesong

Vi vil oppdatere nettsiden med aktuelle åpningstider og informasjon om sesongen. Bringebærsesongen varierer avhengig av været, men den vanlige tiden er fra sommeren til tidlig høst (midten av juli til midten av august). Sørg for å sjekke facebook, nettsiden eller kontakte oss for å bekrefte at vi er åpne før du tar turen.

Booking

Vi benytter oss av et booking-system på facebook for å tildele deg egne rader å plukke fra. Fortell oss gjerne omtrent hvor mye du ønsker å plukke slik at du kan få tilstrekkelig område.

Priser og betaling

Vi vil oppgi priser per vekt. Vi aksepterer Vipps og kontanter.

Tips og retningslinjer

For å sikre en hyggelig opplevelse for alle, vennligst følg våre tips og retningslinjer når du besøker gården. Dette inkluderer informasjon om riktig plukketeknikk, hvor du kan plukke, og eventuelle regler eller begrensninger som gjelder på gården.

overview.png

Vi ser frem til å ønske deg velkommen på gården vår for en flott selvplukkopplevelse. Ta en titt rundt på nettsiden for mer informasjon, og ikke nøl med å kontakte oss hvis det er noe du lurer på. Vi håper å se deg snart!