Kort om gården

overview.png

Vi er Helge og Monica, og vi ønsker å invitere deg til vår gård som vi kjøpte i 2012. Siden den gang har vi dedikert oss til å utvikle gården og skape et harmonisk sted for produksjon av høykvalitets bringebær og honning. Vi er stolte av å kunne dele vår historie med deg.

monica og helge

Da vi kjøpte gården i 2012, hadde vi en visjon om å dyrke sunn mat og skape en bærekraftig livsstil. Vi startet med å utforske potensialet i jorden og skape et miljø som er ideelt for landbruksproduksjon. Gjennom hardt arbeid og tålmodighet har vi gradvis opparbeidet gården og formet den til det den er i dag.

Gården vår ligger vakkert til i hjertet av det frodige landskapet, omgitt av grønne enger. Vi har investert tid og ressurser i å forbedre jordkvaliteten, anlegge riktige vanningssystemer og sikre at gården er optimalt tilpasset for vår produksjon. Vårt mål har alltid vært å dyrke bærekraftig og levere produkter av høy kvalitet.

I 2022 startet vi produksjonen av bringebær på gården vår. Med stor omsorg og dedikasjon dyrker vi disse delikate bærene. Vi følger nøye med på deres utvikling, fra spiring til høsting, og sikrer at hvert bær får den optimale vekstpleien det trenger. Vi er begeistret for å kunne tilby våre kunder ferske bringebær av ypperste kvalitet.

I tillegg til bringebærproduksjonen, er honningproduksjon en annen viktig del av vår gård. Vi har våre egne bier som svermer rundt gården og pollinerer blomster i området. Denne naturlige prosessen skaper en deilig honning som er unik for vårt landskap. Honningen vår er ren og 100% naturlig, og vi tar vare på biene våre med stor respekt og omsorg.

Vi håper at du vil nyte våre produkter like mye som vi gjør, og vi ser frem til å kunne levere deg ferske bringebær og deilig honning fra gården vår. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål.