Hvis man er ute etter underholdning er nettet en uttømmelig kilde for nettopp dette og utvalget er enormt! Leter man på de rette plassene er det mye snadder å finne, og det finnes også en rekke gode norske sider som gjør det bra!

En av de beste sidene for underholdning i Norge er Buzzly – et nettsted som er ganske ferskt. Her er egentlig utvalget ganske bredt og innebærer alt fra strålende morsom humor, godt gammeldags sladder og skikkelig kjendiserier!

Trenger man egentlig å gå å kjøpe et blad når man bare kan sjekke ut den siden? Egentlig ikke. Det beste med siden er at det ikke spammes, altså at det ikke legges ut 100 poster hver eneste dag, og dette er naturligvis veldig bra. Man kan stikke innom en gang i blant uten å gå glipp av så veldig mye. Oppdateringer med jevne mellomrom er tross alt det beste og da får man med seg alt som skjer. Man trenger ikke å bla og bla i sidene for å finne de nyeste tingene.

Designet er også helt suverent og fungerer veldig bra. Smakfulle sider med mye god underholdning på betyr i alle fall at vi har funnet oss en ny norsk nettfavoritt.

Når det gjelder humoren som presenteres så favnes det bredt også der, og alt presenteres i videoform. Her er det alt fra slåssing til klassiske fails og annen intrikat humor. Det er rett og slett bare å besøke siden og sjekke ut hva de har å by på. Når du først begynner å bla rundt der er det vanskelig å stoppe. Alt er forøvrig katalogisert i kategorier og er det en spesiell type humor du liker så vil den ene videoen lede deg videre til den neste i den samme kategorien. Dette er et system som fungerer veldig fint.

Er det i det hele tatt noe å vente på? Dette er dagens klare anbefaling.