VIP Credit har lansert et splitter nytt rosa kredittkort som er beregnet på norske kvinner og som har fordeler som er beregnet på shoppingglade og skjønnhetssøkende individer! Vi får faktisk en liten Sex og Singelliv-vibe av kortet, og det er nok en del som kommer til å bli fornøyde med denne muligheten.

Sommerferien nærmer seg og da er det på tide å finne frem kredittkortet for alvor, for når du er ute på reise er det dette du skal bruke når du skal betale for deg.

Men som sagt: hvis du er kvinne og kunne tenke deg dette nye kortet så anbefaler vi deg å lese videre, for her er det en rekke spennende fordel som du kan dra nytte av. Det blir mer og mer vanlig at norske kredittkort tilbyr bonuser, rabatter og andre spesialiteter hvis du bruker det til å betale og det er stadig mer vanlig at man bruker kortene for å gjøre opp for seg slik at man får tak i bonusene.

Det er flere fordeler som du kan dra nytte av ved å bruke dette kortet og blant annet vanker det rabatter hos flere butikker og andre aktører som tilbyr tjenester og varer innenfor helse, interør, restauranter, skjønnhet og shopping generelt. Har du kortet med deg i vesken når du skal ut på byen en helg får du også gratis inngang på utestendene OAK og Nox for å nevne noen. Dette er litt morsomt og gir kortet en ekstra svung og eksklusivitet!

Er du ingen tilhenger av rosa men ønsker å få tilgang til alle de forskjellige rabattene og tilbudene så kan du også få kortet i svart med gullskrift på – det er ikke nødvendigvis alle som synes det er særlig komfortabelt å vifte med et rosa kredittkort – selv om vi må innrømme at det er litt fresht!

Kortet har en effektiv rente på 22,9% hvis du ikke betaler utestående beløp innen forfallsdato. Kortet er derfor verken ikke spesielt billig eller spesielt dyrt.