Av og til må vi bevege oss inn i idrettens verden, og det er som regel fotball som blir aktuelt da. Denne gangen skal vi ta et kjapt lite blikk mot London og Craven Cottage – og da er det naturligvis Fulham det er snakk om.

Hva skjedde, egentlig? Hvor ble klubben av? Hva skjedde med Hodgsons mannskap som for kun 5 år siden tapte knepent for Athletico Madrid i finalen i Europa League? Etter at Hodgson forlot klubben til fordel for Liverpool og Al-Fayed solgte seg ut av klubben er det mye som har gått galt, og vanskjøtsel av en klubb er vel et betegnelse som er på sin plass. Laget kollapset kort og godt og begynte å bytte managere da det stormet som verst. Hodgson ble erstattet av Martin Jol, som i sin tid igjen ble erstattet av Meulensteen. Meulensteen ble fjernet og inn kom den meget omstridte og spesielle Felix Magath – en ansettelse som Jan Åge Fjørtoft hadde null tro på all den tid han selv hadde opplevd denne mannen på treningsfeltet. Han kunne fortelle om brøling, roping og typisk jernhånd-disiplin – og er det noen en klubb som sliter trenger minst så er det muligens nettopp det.

Klubben rykket selvsagt ned og etter hvert fikk Magath sparken og norske Brede Hangeland kunne fortelle om en helt spesiell episode han opplevde med treneren. Hangeland var skadet og Magath foreslå at han skulle legge en ost (!) mellom beina for å bli bra igjen. Flere av klubbens spillere reagerte naturligvis med vantro og slaktet Magath etter at han hadde blitt sparket fra klubben.

I sin første sesong, altså årets, i Championship endte laget på en vanvittig skuffende 17. plass og det spørs vel om vi noen gang får oppleve London-laget i toppen igjen. Al-Fayed og hans penger er borte, og det samme er inntektene fra Premier League.