Ja, jeg måtte jo en eller annen gang bruke ordspillet som navnet til Uniteds trener innbyr til – jeg beklager det platte humoren, men det ble rett og slett for fristende og anledningen for god!

Altså: van Gaal har brukt en dugelig sum med penger siden han kom til Manchester og så langt ser det ikke ut til å ha gitt så veldig god avkastning. Hvorfor det har blitt slik skal være usagt men min sterke mening om saken er følgende: van Gaal er kraftig, kraftig oppskrytt. Det er lite karisma i den gården der og ansiktsuttrykket da han forlot stadion etter Swansea-kampen sa vel sitt. En større hengegeip enn det skal man jaggu få lete lenge etter.

Dessuten har de solgt di Maria til PSG og kjøpt denne unggutten fra Monaco for en sum som potensielt kan stige til 750 millioner kroner – for en nittenåring. Det er direkte galskap spør du meg. I tillegg så har vi den nå så etter hvert omtalte de Gea-gate, som virkelig har skapt bruduljer hos både United og Real Madrid. Hele saken minner mest om en farse spørs du meg, og spørsmålet er nå: hva med de Gea? Hva kommer til å skje med ham?

Mitt tips: han blir værende i United ut sesongen for deretter å bli hentet gratis av Real Madrid til sommeren – merk mine ord. United sitter slukøret igjen uten noen penger, Real har skaffet seg en kanonkeeper og de Gea kan etter alle solemerker glise hele veien til banken med en blodfeit sign on-fee for å ha signert en kontrakt med kongens lag i Madrid.

I mens må United-fansen nøye seg med Romero, som faktisk er en bra keeper han også, og krysse fingrene for at stjernene på laget snart begynner å innfri. Og forresten: hvor på banen er det egentlig Rooney spiller? Det er det ingen som vet! Vi vet bare at han løper rundt som en hodeløs kylling uten å score mål!

Ønsker du deg en tur til United – les mer her for gode tips!