Markedet oversvømmes av kredittkort og det er nærmest en umulig oppgave å manøvrere seg gjennom denne jungelen uten å få en hjelpende hånd. En hjelpende hånd vil enkelt og greit være nettsider hvor flere forskjellige kort sammenlignes og hvor man nyte godt av arbeidet som annen ekspertise har funnet.

Som regel får man på slike sider resultatene fortalt i oversiktlige tabeller med de viktigste høydepunktene med kortet fremhevet, og dette gjør det visuelt betydelig mye enklere å ta stilling til hva de sterke og svake sidene med hvert eneste kort er.

Husk på at å søke på et kredittkort ikke er bindende, og du har naturligvis muligheten til å angre deg hvis du mener at det er det beste. Å få tak i et kort går veldig kjapt i dag og mye av grunnen til det er naturligvis at man kan godkjenne søknaden ved å anvende seg av bank ID. Det betyr blant annet at man slipper å vente på søknadspapirene i posten, og denne prosessen blir derfor mange dager kortere.

Husk at de ulike kredittkortene ar ulike fordeler som de kan by på, og her er det faktisk snakk om en mulighet til å spare en god del penger, litt avhengig av hvilket kort man benytter seg av. For eksempel er kort som gir avslag i prisen på drivstoff meget populære og dette er det naturligvis ingenting å si på. Drivstoff er dyrt så det å få rabatt i prisen på dette er ofte kjærkmment.

Husk på at enkelte kort også lar deg samle inn bonuspoeng og at du ved å bruke kortet faktisk kan sikre deg poeng på ethvert kjøp du måtte gjøre. Eksempler på dette er Bank Norwegian og SAS Eurobonus. Å samle inn poeng er både givende og morsmomt,