I går nådde Chelsea et bunnpunkt i det sog for meg selv kan kalles for usportslighet, og dette var virkelig, virkelig et ynkelig lavmål.

Zlatan Ibrahimovic taklet Chelseas Oscar etter omtrent en halvtime og da brøt helvete løs, for å bruke slike ord. I løpet av få sekunder var 9 Chelseaspillere rundt dommer Kuipers og skulle ha den svenske stjernespilleren utvist, og det sprellet, hoppet og kaklet som noen hodeløse høns! Som om ikke det var nok kom Diego Costa på et sugende bakromsløp på 50 meter for å slutte seg til denne kakafonien, og bare for å toppe det hele ga dommer Kuipers Zlatan det røde kortet.

Zlatan så like forvirret ut som jeg antar at de fleste tv-seerne må ha vært og han sier at han knapt trodde sine egne øyne da han så det røde kortet i hånden til Kuipers. Dette var en strålende eksempel på hvor bedervet fotballen er i ferd med å bli, og hele denne skuta ledes av Chelsea med Mourinho som stødig styrmann.

Det var skammelig og ekkelt å se på.

Det var derfor med den største gleden jeg jublet over David Luiz utligning til tross for at jeg ikke engang liker denne spilleren! Men målet var av ypperste toppklasse! I tillegg jublet jeg enda mer da midtstopper Thiago Silva ble utvist og jeg begynte å ane at sutreklubben Grei var på tur ut av det gjeve selskapet i Europa – du vet det selskapet som er opptatt av å spille god og underholdende fotball. På hjemmebane mot ti mann blit Chelsea utspilt av et mye bedre lag, og selvfølgelig klarte Mourinho å lire av seg at de var blitt ‘snytt for en straffe’ da Costa skal ha blitt tatt!

Costa tatt!? Costa? Mannen som knapt nok skulle ha vært på banen da fløyta gikk igår. Mannen som med sine tjuvtriks og stygge handlinger hører hjemme i et fengsel fremfor en fotballbane! Mannen som har like stor karisma som et tørt kneipbrød!

Er det noen som skulle føle seg snytt i går så er det PSG – over at de ikke klarte å slå Chelsea på bortebane med en mann mindre på banen.

Fantastisk jobb av det franske mesterlaget – rettferdigheten skjedde fyldest til slutt!

Så er det bare å håpe på at dommerne for fremtiden får ta i bruk videodømming og at Chelseas oppførsel på banen igår gjør at det blir drastiske omveltninger når det kommer til sanksjoner for slik oppførsel. Du ser det aldri i ishockey eller håndball eller andre idretter, og årsaken til der er at alle regler i spillet håndheves konsekvent!

Kaster du bort ballen i håndball etter at det er dømt får du to minutters utvisning! Ferdig med det! Ballen skal legges død rett ned.