Inneholder annonselenke til Stkfinans.no

CFD handel har jeg tidligere tatt opp som eget tema her i min lille blogg tidligere, men denne gangen skal jeg si litt om måten å agere på i finansmarkedet når det kommer til akkurat denne formen for trading.

Men først litt som hva som er vanlig å gjøre når man trader på denne måten, og dette er egentlig litt interessant. Muligheten til å tjene gode penger på kort tid er så definitivt til stede, og det er naturligvis derfor mange trader med cfd’er. Det som er litt ‘farlig’ med dette er at mange blir litt heit i toppen, og det kommer naturligvis av at inntjentingsmulighetene er så store – og da blir man ivrige og tar unødvendige sjanser. Dette fører ofte til dårlige investeringer, og dette igjen fører til tap av penger – som man ikke kan få tilbake igjen. Husk at du ikke eier den aksjen du trader med – du bare skal forutsi retningen den tar, og har du kommet til tapsgrensen din er pengene borte.

Trenger du investeringspenger? Sjekk denne siden. (Representativt låneeksempel: eff.rente 17,89%, 65.000 o/5 år, etabl.geb. 900, totalt 96.030.)

Man skal derfor forholde seg rolig og ikke tenke på at man er nødt til å ha en handel aktiv til enhver tid eller at man må tjene så så mye penger hver dag. Glem de greiene der, for hvis du tenker slik er det nesten skjebnebestemt at du kommer til å tape – og da kan du tape stygt.

Cluet er å være rolig og behersket og vente på den rette muligheten. Husk at en avkastning på 10% er meget bra, og hvis du klarer å gjøre dette til en vane så har du gode muligheter til å greie deg. Det er derfor ingen nødvendighet å ta store risikoer, men heller bygge opp kapitalen din sakte men sikkert, og etter hvert så har du så mye penger å trade at du kan gjøre store handler uten å risikere hele kapitalen din.

På denne måten bygger du deg opp erfaring samtidig som du lærer deg å være fornuftig i markedet.