Å refinansiere uten sikkerhet er noe stadig flere gjør, og ved å gjøre dette kan man redusere de månedlige kostnadene man måtte ha betraktelig. Det er rett og slett snakk om at man skal jobbe hardest mulig for å kvitte seg med de dyreste lånene og erstatte dem med nye lån som er langt rimeligere. Uten sikkerhet innebærer derfor at man må bruke forbrukslån til å gjennom føre dette.

Hvilke dyre lån er det først og fremst vi snakker om her? Det er vel ingen hemmelig het om at det i første omgang dreier seg om dyre smålån og kredittkort gjeld, og selv om kredittkort er fabelaktige betalingsredskaper er det dyrt å holde på å nedbetale dem over lengre tidsrom. Det er derfor viktig at man prøver å kvitte seg med denne gjelden så fort som overhodet mulig. Måten man kan gjøre det på er altså gjennom refinansiering uten sikkerhet, og refinansiering i dette tilfellet handler altså om å søke om et nytt forbrukslån.

Dette nye lånet skal du bruke til å betale ned den gamle og dyre gjelden med og ved å gjøre dette har du samlet disse utgiftene i en og samme post. Jo flere dyre lån du har jo mer vil det lønne seg for deg å refinansiere.

Skaff deg derfor en oversikt over hvor mye du har i total forbruksgjeld og søk om et lån som vil kunne dekke denne gjelden. Deretter betaler du den gamle gjelden ned, og da har du plutselig samlet alle utgiftene på ett og samme sted. Du kan dermed sjekke postkassen i ro og fred uten å være redd for å bli oversvømt av vinduskonvolutter med fakturaer i – og jeg kan garantere deg at det vil gi deg en adskillig bedre følelse enn hva du har hatt den siste tiden.

Du kan lese mer om refinansiering uten sikkerhet ved å følge denne linken.